dijous, 2 d’agost del 2007

Una estona amb vosaltres.

Aquest és el meu primer bloc i el començo amb molta il.lusió i ganes de comunicar tot allò que forma part dels meus pensaments, les meves fites, propostes, temes que trobo interessants...Espero que tothom que el visiti aporti el seu granet de sorra, si pot ser , sempre desde el respecte envers les persones , ja que serà un bloc senzill i constructiu, amb la intenció d´arribar directament a cadascú de vosaltres. Gràcies per dedicar-me "una estona" del vostre valuós temps.

24 comentaris:

Mònica ha dit...

Felicitats per l'obertura del bloc, segur que farás que es converteixi en un lloc amable i entretingut, estic desitjant anar-te llegint. Molts petons!!
Vals moltt!!!

Anònim ha dit...

Ara ja sabem que saps defensar el que penses.Felicitats Estela!!

Anònim ha dit...

sabem molt bé que ets una bona mestra! ara que tinc 18 anys et recordo amb aquell sonriure sempre i aquella paciencia per ensenyar-me a llegir com cal.No deixis mai l´escola.

Anònim ha dit...

Dona, l'Estela se'ns anima i ens obre un blog! Ja ens anirem trobant, m'agrada que et posis el repte personal de muntar un espai,ja saps que cal a la "moda" que ens munten els petits i grans personatges que ens envolten. Ens coneixem, però de moment no et diré qui sóc, tens un altre repte, anar endevinant! Farem jocs de pistes culturals i "interculturals".
Et deixo la primera. Intercultural? Què s'han inventat? Qui estima i viu la cultura sap que, per definició cultura és qualsevol manifestació d'identitat, art, comunicació d'un poble, intercanviable, vull dir per ser compartida i a voltes objecte de gaudi, a voltes de sentiment, d'altres de patiment. I quan nosaltres mediterranis com som parlem de cultura, intrínsecament dins hi posem tot l'aiguabarreig dels nostres passats comuns. Fins aviat!

Anònim ha dit...

Ai, companys/es, poca pràctica, volia dir "cal entrar al corrent, a la moda que..." De passada, t'aconsello que llegeixis el darrer apunt de la Xoia quan parla dels sous que es paguen, s'adjudiquen alguns politiquets, i entendràs la mala milk que corre pels blogs. Està bé, i ben escrit. I té bons fonaments.

Anònim ha dit...

Estela fa molts anys que et conec, he estat a les teves reunions de pares, com a pare, i vull animar-te i dir-te que amb el temps aprendràs a dominar la política com domines l´ensenyament, estic segur, perque estàs feta de bona fusta.Sort i salut.

Anònim ha dit...

Hola amiga Estela,ens hem conegut durant aquesta campanya i la veritat ha estat unplaer i continua siguento treballar amb gent com tu, per la teva empenta , iniciativa sinceritat coratge i força. Gent com tu ens fan esser millors als altres,
Anim i endevant.

zel ha dit...

Hola, bufona,veig que no jugues. M'agrada que tinguis entrades a l'espai. Bon senyal. Ja ens comentarem personalment com t'ho has fet per tirar això endavant, jo bé ho provo, però...

Estela ha dit...

En primer lloc vull agrair a tots i totes els minuts que heu dedicat a animar-me a tirar endavant aquest projecte .La veritat és que espero no defraudar ningú,tot i que haureu de tenir paciència amb mi, ja que sóc "novata" en el tema dels blogs.
També a tu Zel, per sugerir-me aquest article tan interessant de la Xoia, que per cert, ja havia llegit, però que tal com tu dius, és molt interessant.
A tots gràcies.

Anònim ha dit...

UN BRINDIS POR TI, GUAPA, QUE HAS TENIDO EL VALOR DE DEFENDER AQUELLO EN LO QUE CREES.

Anònim ha dit...

Hola Estela, m´han dit que has obert un bloc i he entrat de seguida.Aquest primer escrit és maco,el mésllarg.Ja saps que jo també estic per la multiculturalitat, quan facis un escrit d´aquets en parlarem més.salut.

Anònim ha dit...

t´agrada estar al costat d´en NEGRE? Es que tinc els meus dubtes de que siguis de dretes, et veig una noia molt motivada per temes que acostumen a interessar als d´esquerres.Un de dretes ni hi pensa .

Anònim ha dit...

SÓC MESTRE COM TÚ, ET LLEGIRÉ A VEURE SI ESTIC D´ACORD AMB ELS TEUS COMENTARIS.de moment, m´agrades.

Anònim ha dit...

SABIEM QUE AL FINAL ET DECIDIRIES.ENS ALEGREM MOLT PERQUE ETS MOLT TREMPADA I A MÉS UNA PERSONA ARXISENSIBLE.UNA ABRAÇADA DE LA COLLA
DE MESTRES CURSET WAO 2004.

Anònim ha dit...

Ser de dretes, d’esquerres o de centre, que significa ? que importa ?. Lo mes important es estar amb la gent que connectes be i que com un mateix vol fer quelcom pel seu, NOSTRE, municipi, treballar per que tinguem un municipi mes just, net, endreçat i assoleixi al lloc que es mereix. Per aconseguir això només fan falta ganes de treballar, no cal tenir cap ideologia política concreta també es pot ser apolític.

Anònim ha dit...

sobre tot tu viti, ja no et coneix ningu, com has canviat per embutxacarta cuatra euros del pobla, t'en haurias de donar vergonya. DIMITEIX

Anònim ha dit...

aquesta ultima persona és força maleducada.perquè no dona la cara ?digues qui ets supervalent...sota l´anonim és fàcil insultar.

Anònim ha dit...

LA QUE HAURIA DE DIMITIR ÉS LA MATAS QUE NO LA POT VEURE NI EL SEU ALCALDE.

Anònim ha dit...

AQUEST QUE CRITICA EN VITI QUE COMENCI PER APRENDRE A ESCRIURE , A CADA PARAULA FA UNA FALTA, POT SER HAURIES DE TORNAR A L´ESCOLA A APRENDRE 2 COSES: ORTOGRAFÍA I EDUCACIÓ.

zel ha dit...

Ai, Estela, que ja tens al blog gent que el fa servir per maltractar-se... Sort que ben aviat les coses tornaran al seu lloc, es veurà la feina feta a totes dues bandes i nosaltres tornarem a l'escola! petons i visira'm! T'espero.

Estela ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Estela ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Estela ha dit...

Quan vaig obrir el bloc us vaig demanar siusplau que féssiu un ús responsable d´aquest instrument i ara
ho torno a recordar.
No és admissible que es faci servir per insultar o criticar despectivament persones que, tant si formen part del meu equip com de qualsevol altre, mereixen el respecte de tots nosaltres.
Penseu abans d´escriure amagats sota l´anonimat.GRÀCIES.

Anònim ha dit...

BEN FET ESTELA, TOTHOM MEREIX UN RESPECTE, JA N HI HA PROU DE SALSA ROSA