dimecres, 5 de novembre del 2008

OBAMA REPRESENTA EL CAMBIO:YES,WE CAN!



Esta mañana me he ido a trabajar pletórica de felicidad. A las 6.30 ya he encendido la T.V. con la esperanza de confirmar la noticia que los sondeos indicaban estos últimos días: "Obama seguramente será el próximo presidente de E.E.U.U".
Y así ha sido...
Pocas noticias llegadas este año a mis oídos me han producido tanta felicidad.

Cuando hace 4 años los americanos decidieron votar otra vez a George Bush , después de un mandato lleno de guerras, crisis políticas , polémicas con países vecinos o lejanos ...sinceramente, no pude entenderlo.

Pero esta vez sí! Apareció este hombre afroamericano, cercano a la población, con unos principios mucho más justos para todos, una persona que no olvida a ningún ciudadano, sea blanco , negro o mulato, rico o pobre, gay o heterosexual, cristiano, judío o musulmán...

Podría decir que es mi ídolo, si fuera una quinceañera podría llamarlo así, ya que cumple con la mayoría de mis espectativas como ser humano.

Me parece una persona paciente,respetuosa, pacífica y de un gran carisma.
Soy consciente de que lleva detrás un partido político que le asesora en todos los sentidos, pero
tiene una honestidad personal que me hace confiar en él. Espero no sentirme defraudada nunca, ni yo, ni el pueblo estadounidense.Creo que ellos confían de verdad en que llega una etapa mejor, de buenas relaciones, de paz, de mejoras económicas y sociales.

Cuando hace 21 meses este senador por Illinois declaró que quería llegar a la Casa Blanca , me entusiasmó la idea de un presidente de origen africano. E.E.U.U. ha dado hoy una lección de principios, de esperanzas en lo que hoy por hoy Barack Obama representa:

EL TAN ESPERADO CAMBIO

22 comentaris:

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Ojalá que dentro de cuatro años sigamos pensando igual de bien de Obama. Será buena señal. Un beso.

Striper ha dit...

Espero que sigui un bon president i que posi el seu segell.

Anònim ha dit...

tots esperem el mateix Estela i si t' agrada tant :felicitats.

Maca ha dit...

A mí también me alegra que ganara Obama, espero que las cosas mejoren para EE.U y de rebote para el resto del mundo
Un abrazo

Silvia ha dit...

HOLA!COMPARTO CONTIGO ESTA FELICIDAD POR EL TRIUNFO DE OBAMA...
GRACIAS POR VISITAR MI BLOG..
Y ESPERO SE CUMPLAN TUS SUEÑOS DE ENCONTRAR COMPAÑERAS...
CARIÑOS.
SILVIA CLOUD

Què t'anava a dir ha dit...

Aea a veure que li deixen fer. Per què el marge de maniobra tampoc és tan gran encara que sigui president d'USA. Mana el capital.

Anònim ha dit...

no dudes que Obama sera mucho mejor para todos y no me extraña que te guste porque además es mulato y a ti siempre te ha gustado más el color café con leche o tostadito que el blanco no?jejeje es broma, un besito wapíísima.Cuídate.

garmir ha dit...

Hola:
Jo crec que Obama funcionará bé, diuen que la seva ideologia es equivalent a la de CIU aqui, per cert Artur Mas estava a Barcelona per la nit a la festa de la victòria del Partit Demòcrata, ho sigui una mica el que dic l´equivalent ideólogic a Catalunya de Obama sería Mas.
Edmón.

Laura ha dit...

Yo también me alegro de que haya ganado. Peor que el actual no puede ser, o eso espero.
Besos.

Abedugu ha dit...

Ahora sólo queda esperar porque a los políticos prometer en la campaña electoral les resulta muy fácil, pero cumplir una vez que ganaron ya no debe de serlo tanto a juzgar por las muchas decepciones que se lleva uno después de las votaciones.

Karim Sabni ha dit...

A mi encara em dura la felicitat.. simplement perquè s'ha fet justícia i un negre mana per fi i ha sigut democràticament. estem visquen un moment crucial en la historia de la humanitat quant s'ha fet realitat el somni d'en Martin Luther King "I have a dream", tenia raó... que el Housain Barak Obama sigui mal o bon president m’és igual, però es el president i negre... i em fa pensar el dia que el president un país que es diu Catalunya algun dia es digui Mohamed o Karim o bakary... res es impossible això es evident.. una abraçada !!

zel ha dit...

A veure, de moment és el tema més postejat... hi haurà sort? ja veurem, jo ho espero...

Anònim ha dit...

Vols dir que els teus de CiU pensen el mateix que tu. L'Obama és socialista.

Anònim ha dit...

L'Estela té una ideología social socialista, això se li veu de lluny i jo també no entenc que fa encara a CIU. Estela, pensa bé el que has de fer i parla amb qui hagis de parlar.

Anònim ha dit...

Estela llegint tot això et diré que sóc una persona que t' estima molt i que sempre he estat força a prop teu, i sense voler fer-te mal et diré que jo opino com aquesta última persona.Ets una dona amb ideologia d' esquerres i t' equivoques d' estar a convergència.
I si no,pensa bé: t' agrada la política social i d' ajuda al més dèbil,no ets gaire nacionaliste, sempre ho has dit (ciutadana del món),tens molts amics immigrants i no t' agrada la política de dretes. Així que fas?
El teu lloc està amb els socialistes. Reflexiona i no pensis que és una crítica. Una abraçada i perdona que no vulgui dir qui sóc.

Ferran Porta ha dit...

Desitjo fervorosament que Obama sigui un bon president, perquè les decisions que prengui el seu govern, ens afectaran a tots. Em fa por que ens pugui decebre, després de totes les expectatives creades. Creuem dits...

Anònim ha dit...

wapa espero de veritat que tinguis raó i això suposi un canvi, personalment també me vaig emocionar. un petonàs.

Anònim ha dit...

ojalá las esperanzas de todos en este cambio cuajen en la realidad

mi beso

s

Anònim ha dit...

Estela,
M'agrada el teu blog i m'agradaria que els de CiU de Torroella tornéssiu a governar quan abans millor. Llegeixo alguns comentaris de gent que us vol molt mal a tú i als teus companys de CiU, no defalliu i continueu amb la oposició que feu.
A veure quan torneu a treure un butlletí¡¡

garmir ha dit...

Hola Estela:
BON NADAL I ANY NOU 2009.
Edmón.

Unknown ha dit...

YES, WE CAN
Estela tu saps molt be que a CIU tambe podem demostrar la nostre vocació social i que ser de CIU no es ser ni mes de dretes que d`esquerres es creure en un projecte viable de pais sostingut i compromes.
YES, WE CAN Estela demostrar que els de CIU no som els dolents els reprimidors els de dretes.
Ho dic per que aixi ho visc jo i molta gent com l`Estela
A CDC creiem en les persones, es aixó ser de dretes??
A CDC ens preocupa la feina i el benestar de la gent del nostre pais, es aixó ser de dretes???
i aixi un llarg etc de preguntes.
Reflexionem la dreta està mes enllà pregunteu al PP.
Visca Catalunya
SI, NOSSALTRES PODEM amiga ESTELA

la cocina de frabisa ha dit...

Hola, Estela, gracias por tu visita.

Respecto a Obama, chica, es increíble, se ha convertido casi en el Mesías, :) nos ha calado hasta los que no vivimos allí.

A mí me gusta pero como no me fío de los políticos (y trabajo entre algunos) le voy a dar plazo antes de crucificarlo. De momento, bien, ya ha firmado la orden de cierre de Guantánamo, es una buenísima noticia.

un beso, guapa