dimecres, 9 d’abril del 2008

LA MESQUITA DEL CARRER FIGUERES.


Aquests últims dies sembla que no hi hagi cap altre tema a Torroella que el de la problemàtica amb la mesquita del carrer Figueres.
Alguns diaris fan la seva feina d´ una manera molt correcta i es dediquen a informar sobre el tema i d´ altres busquen sensacionalisme i sembla que l´ han trobat de bon grau.

Dijous passat, al ple municipal, va assistir un grup de veïns del carrer Figueres (això no vol dir que representin realment la opinió de tot un carrer) una mica enfadats per què , segons ells, la comunitat musulmana "molesta" al ocupar la via pública per pregar, especialment els divendres ja que no hi caben tots dins i fan servir la vorera durant aproximadament 15 minuts.

La solució al conflicte està força propera, ja que la comunitat musulmana ubicarà ben aviat una nova i amplia mesquita a la zona del polígon.
L´ únic problema a resoldre seria trobar un local gran on puguin continuar resant els divendres mentre s´ acaben les negociacions i s´ edifica la nova mesquita.
Amb una mica de bona voluntat per les dues parts , s´arribarà a un enteniment aviat i el problema quedarà resolt, ja que només es tracta de fer entendre als dos grups que no poden prevaler els drets d´ uns sobre els dels altres.

Des del consell de convivència municipal, format per representants de tots els partits polítics del municipi, tècnics de l´ ajuntament , representats de totes les opcions religioses ...intentem trobar una solució fructífera el més aviat possible.

Jo, personalment, formo part com a representat de CIU i m´ agradaria assenyalar que tinc una bona relació amb la comunitat musulmana i també tinc amistats entre els veïns del carrer Figueres.
La meva actitud és totalment objectiva i conciliadora i dic això per què em sento una mica ofesa quan llegeixo les declaracions del senyor alcalde (Joan Margall) en les que insinua que els instigadors de la " mala maror" que senten els veïns propers a la mesquita, l´ hem promogut des de convergència.


Això és totalment fals, ja que nosaltres no hem volgut en cap moment crear aquest mal ambient entre els veïns.
Em nego a passar per intolerant quan justament sóc membre de la comissió municipal
per la tolerància i cooperació i crec que sóc una de les persones més involucrades en la integració multicultural dins d´ aquest municipi.
O és que formar part del grup de CIU i defensar els meus ideals socials és incompatible?
Encara hi ha algú que té dubtes del meu interès per col.laborar i pensa que el que vull és posar llenya al foc?
Si és així, que vingui i m´ ho expliqui...la gent s´ entén parlant.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

estela això de l´alcalde segur que no va per tu,són velles "rencillas" entre ell i en negre però es normal que et sentis salpicada ja que formes part del grup. no facis cas wapa.ets molt valenta de dir el que penses sempre i amb educació. bona nit .

Anònim ha dit...

Doncs a mi avui en Margall m'ha dit que ereu els regidors de CiU que havíeu posat llenya al foc.
Estigues tranquila Estela, no saben ni el que fan ni el que diuen.

Pere

Anònim ha dit...

quins nassos si t´acusen a tu de remoure la palla si tots sabem que ets la persona d´aquest poble que més ha ajudat als marroquins. de fet et trenques les banyes per ajudar-los a trobar feines, a ajudar els seus fills, a fer els seus papers...ho sabem estela,no t´amoinis .

Striper ha dit...

Ah la politica a vegades l'art d'emolica mes el que ja ho esta prou.Jo sobre tema Islam prefereixo no opinar.

Anònim ha dit...

estela tranquila, no et desmoralitzis.ja et vaig dir que en joan no era de fiar.

Anònim ha dit...

En Joan que digui el que vulgui, veu fantasmes on no n´hi ha perquè perd sovint els papers.Els altres continueu i si convé deixeu-l'ho de banda .Aquest noi acabarà malament,només cal veure els pléns municipals que sempre va responent segons el que havia passat a l'anterior legislatura.Tu,endavant ajuda en el que puguis que ja ho rebràs algun dia.Per cert, i la teva amiga de l'altre grup? Que s'amaga o l'alcalde no la deixa,ja que és l'alcalde qui sembla que només fa declaracions en els diaris.Deu ser personalisme també!

Anònim ha dit...

vaja vaja amb la mogudeta del carrer figueres,no pensava que això us pogue fer aixecar espases així.estela maca, tranquila i tu a la teva , sense insultar ni calumniar a ningú.

Anònim ha dit...

aquest alcalde no pot veure en negre i en negre no pot veure en margall. tots dos bandols haurieu de canviar de lider, per exemple vosaltres en victorià que és maco, o tú mateixa o en joan ribes, i ells ...ells no tenen gaira gent amb carisma,cap dels regidors els veig d´alcalde. però per bona persona en ramon o en benet.

Anònim ha dit...

imaginate si en un país musulmán hubiera iglesias cristianas. NO dejan simplemente. Un beso.

Anònim ha dit...

hosti hosti quin peloteo, que maca que ets estela totos fosin com tu, per alcaldesa et volen, kina manera de fe la pilota. Et demanaran alguan cosa, tant de votar!

garmir ha dit...

Hola:
Si tu creus en el que fas, endavant i no et preocupis per el que digui la gent.

Anònim ha dit...

jo no ho trobo de pilota ho trobo de defensar a una persona que no es mereix que ningú la posi a la llista de les dretes fatxes, perque no ho és.estela ho fas bé i sabem que de bona fe i com diuen molts, ni cas dels sectaris.

Anònim ha dit...

pel carrer figueres corre ara mal ambient però justament és amb l´alcalde per haver-se inventat això de ciu, així que tots tranquils que les coses van a parar al seu lloc.

Anònim ha dit...

l´alcalde t´hauria de demanar disculpes per inventar i difamar.a tu i a tot el teu grup.

Anònim ha dit...

el problema d ´aquest ajuntament és el següent: la major part dels regidors d´upm i començant per l´alcalde no fan gaire res, només cobrar i poca cosa més, i com en joan no sap ensurtir-se sol necessita criticar-vos a vosaltres.
A l´ajuntament només treballen de veritat 3 regidors dels que governen, que són 1 de esquerra, millor dit una, un de lei i una d upm que treballa malament però treballa.
els altres ni pencar ni res de res. fa riure tanta parauleta bonica que si airejar l´ajuntament que si progressisme bla bla bla a l´hora de la veritat res.
estic decebut i no penso tornar a votar,especialment a l´upm.
Aprofito per fer saber que tota la meva colla pensem igual, i som com 17!

Anònim ha dit...

M'he rigut amb aquest post. Ara resulta que per simpatitzar amb un projecte polític automàticament som els instigadors d'una problemàtica social. Carai, doncs quan pensen obrir els ulls i veure que el nou ministre d'Immigració, sr. Corbacho exalcalde de l'Hospitalet i membre del seu PM ha permès els guetos més grans de la història de la seva ciutat? Entre latin kings i locutoris oberts a deshora aquesta ciutat és una casa de barrets! I després es queixa dels problemes de Torroella... en fi, deixo el tema perquè em posa frenètic!

Anònim ha dit...

JO VISC EN UN CARRER PARAL.LEL AL CARRER FIGUERES I NINGU NI DE CIU NI DE CAP ALTRE PARTIT TE LA CULPA DE QUE NOSALTRES ESTIGUEM FINS ...DE VEURE ELS MUSULMANS AMB LES SABATES AL CARRER.SI ARA ELS DEIXEN EL CONVENT TAMBE LA LIAREM.

Anònim ha dit...

al seu blog el supereducat alcalde us compara amb les serps...quin respecte i quina educació de mal gust.

Anònim ha dit...

ni cas estela, que s´ho facin sols.ara a sobre volen deixar el convent de la escola de música a aquesta gent, així nosaltres també ho voldrem gratis pels nostres fills

Anònim ha dit...

No saps ,anonim últim, com m'agradaria que et trobessis com
"aquesta gent"que tenen tanta "sort"perquè els hi deixen un local per resar.
Anna

Anònim ha dit...

Jo llogo magrebins i gambians per les pomes i os ho ben asseguro que val mes un d'ells que quatre de nosaltres.Que vinguin a treballar si peró després calladets i a casa.Aixó es el que volem?

Anònim ha dit...

quina pantomima d´alcalde. no l´hauries ni de saludar.

Anònim ha dit...

crec que el que us passa a tots es que us fa ràbia saber que l´estela i en joan tenen bona sintonia, quan estan junts es veu que es cauen bé, xerren com amics i no hi ha mal rotllo entre ells.això us fa parlar així. si continueu d´aquesta manera segur que l´estela s´ho repensa i se´n va amb els altres.seria molt bona aquesta història!i crec que ens agradaria a més d´un i de dos.

Anònim ha dit...

ah! i ...feliç sant jordi.

Karim Sabni ha dit...

hola Estela et felicito per la teva valentia !! i aprofito i contesto a dos senyors que han dit barbaritats e primer que comenta que als països musulmans no es fan esglésies i no deixen fer-las no es un consell viatja una mica i no em viatges organitzats Marroc Algèria, líbia, tunez i per últim els mes religiosos Egipte (aquí hi han descrites cristians i viuen sense cap problema..) i l'altre senyor que vol el marroquins no mes treballar i calladets, això no mes ho pot dir algú que desconeix la realitat , de calladets res els sentiràs cada vegada mes fort perquè son ciutadans catalans com tu cotitzant igual que tu, i no son no mes maquines de treballar son persones amb tot els Drets i Deures com tu, per mes que et creguis superior, i s’està demostrant dia a dia, i lo únic que es pot fer es acceptar-ho i conviure amb el fet de que hi han Catalans musulmans i que han nascut al Marroc per exemple... i si no em creus recupera una mica la memòria històrica de Catalunya i ja veuràs con tinc raó.
una abraçada Estela

Karim Sabni ha dit...

hola Estela et felicito per la teva valentia !! i aprofito i contesto a dos senyors que han dit barbaritats e primer que comenta que als països musulmans no es fan esglésies i no deixen fer-las no es un consell viatja una mica i no em viatges organitzats Marroc Algèria, líbia, tunez i per últim els mes religiosos Egipte (aquí hi han descrites cristians i viuen sense cap problema..) i l'altre senyor que vol el marroquins no mes treballar i calladets, això no mes ho pot dir algú que desconeix la realitat , de calladets res els sentiràs cada vegada mes fort perquè son ciutadans catalans com tu cotitzant igual que tu, i no son no mes maquines de treballar son persones amb tot els Drets i Deures com tu, per mes que et creguis superior, i s’està demostrant dia a dia, i lo únic que es pot fer es acceptar-ho i conviure amb el fet de que hi han Catalans musulmans i que han nascut al Marroc per exemple... i si no em creus recupera una mica la memòria històrica de Catalunya i ja veuràs con tinc raó.
una abraçada Estela

Anònim ha dit...

Benvolgut Karim Sabni.Si haguessis llegit bé el meu comentari veuries que "calladets i a casa????? es una pregunta que faig a algun comentari racista,mai una afirmacio.Tot el meu agraiment a la gent que m'ajuda.

Anònim ha dit...

para Fernando: quizás en los países musulmanes no dejan, pero no es eso lo que esta en cuestión. Nosotros somos una democracia y existe la libertad de culto. Si tomamos como referencia sus países, tal vez tu no podrías ni escribir tu opinión en este blog, pero supongo que tú no quieres que aquí nuestras autoridades (escogidas democráticamente) dejen de serlo y pasen a ser como las de allí

Flor ha dit...

Ara no puc comentar, però quan tingui temps... Crec que ets tu qui m'ha deixat un comentari aquest matí (com no has posat link...) M'agradarà llegir un blog en català, per practicar (sóc argentina)

Besades "menorquines".

Anònim ha dit...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
buof alvarrius nicotine test [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] legal herbs [/url] ecsgasy plils make opium [url=http://buybudshoplegalherbs.info] bud shop[/url] Albino Rhino Bud ecstasy eyes [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Marijuana Sale [/url] marijuana hashish flaxseed health benefits [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] legal buds reviews [/url] drug and alcohol testing meth labs in missouri [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Marihuana Intoxications[/url] amaniat muuscaria sakvia dkvinorum [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] purchasing marijuana[/url] best legal high ever meth abuse [url=http://legalbud.drugreviews.info] legalbud [/url]

2 day detox using hashish [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweed [/url] hashish source hashsih [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] order salvia plant[/url] amaanita mjscaria amsnita muscaeia

eccstasy pill crystal meth recovery rate [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legal weed [/url] salvua ddivinorum ecstssy pillls [url=http://buysalviacheap.com] buy salvia extract[/url] nufo alvraius thai kratom extract
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height increase[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height improvement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis enlargement[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis enhancement - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care advice[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care advice - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get rich gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get money gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreak[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreaks - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
stop premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]mobile cellphones for sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
3g mobile cellphones for sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities scams[/url]
internationaloddities scam
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro bud [/url]
reviews of dro bud
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnosis online[/url]
learn hypnosis online

Anònim ha dit...

Hi,

I'm spending my time here for the kids of Haiti.

I'm doing my part for a non-profit haiti group that gives time to
building oppurtunities for the kids in haiti. If anyone here wants to donate then then please do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They give children in Haiti a positive outlook through education.

Please check them out, they're legit.

Please help us

Anònim ha dit...

Hi everybody, I just signed up on this awesome discussion board and desired to say hi! Have a good day!

Anònim ha dit...

megan fox skinny dipping pics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox moterolla commercial[/url] megan fx naked
kim kardashian full, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian + bikini[/url] kim kardahian
is taylor swift dating taylor lautner, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift videos[/url] you belong with me talor swift
listen to hannah montana music, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana - part time lavender t-shirt small[/url] hannah montanna movie
auditions for upcoming harry potter movies, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter and ginny[/url] harry potter equus
cruises to the greek isles, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruises to freeport bahamas[/url] how to cruise a motor boat
justin bieber with his friend, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber pink[/url] justin bieber winnipeg topo
britny spears nudde pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears and her kids[/url] britney spears red bikini
megan fox high school, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox topless[/url] megan fox see throughs

Anònim ha dit...

hello everybody

I figured it would be a good idea to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

Anònim ha dit...

if you guys wishful of straits to perverted [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore fringe benefits of generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

Predilection casinos? verify this progeny [url=http://www.realcazinoz.com]online casinos[/url] guide and act evasively online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also discontinuation our lately [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] guide at http://freecasinogames2010.webs.com and conquer chief money !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] place is www.ttittancasino.com , instead of german gamblers, watch unrestrained online casino bonus.

Anònim ha dit...

Hello everybody,

What online mags do you read and would recommend?

For all you rockabilly people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first emo ezines on the www.

They have throusands of interviews from the most popular bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

Anònim ha dit...

Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я тружусь кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас встал вопрос куда их девать.
Раньше мы их сжигали.
Потом мне подсказали, что за поддоны можно получить деньги.
Начал обзванивать фирмы везде были цены дешевые,
потом знакомые мне подсказали, что в Челябинске есть такая Контора "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с прекрасной репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.

Anònim ha dit...

[url=http://www.officialbearsjerseystore.com/]Bears Brian Urlacher Jersey[/url]

Be consistentRunning and marketing a business is an ongoing process However, this could pose a problem if you It is so incredible that some have spent entire careers trying to unlock natures secret Without support, as a Lone Ranger, the new ideas they bring back may not get implemented due to peer resistance or ignorance

[url=http://www.broncosnflprostore.com/]Nike Von Miller Jersey[/url]

3 Don't purchase anything new unless you eliminate one item form your home or office Stubbs would be a great name for a dachshund pup It is harmonic and it was understood by the builders of the Great Pyramid

[url=http://www.johnelwayjersey.net/]John Elway Women's Jersey[/url]

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]001[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]free casino bonus[/url] manumitted no set aside perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].

Anònim ha dit...

[url=http://onlinecasinose25.com ]internet casino [/url]beyond the loaf of bread. There was a ham, in its third quarter, and a http://casinoonlinebonussverige.com online casino articles online casino bonus 1936) © 7Feb36; B290033. Hope

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]casino online[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]online casinos[/url] unshackled no deposit bonus at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
[/url].