divendres, 27 de febrer del 2009

CONFERÈNCIA SOBRE IMMIGRACIÓ


El proper 24 d' abril, al museu de Torroella de Can Quintana tindrem el gust de presentar una conferència sobre els immigrants a Catalunya i concretament al municipi.
La idea va sorgir de l ' equip polític municipal al qual pertanyo, en una trobada d' amics i de manera espontània, pensant en realitzar alguna activitat de caire cultural , així...què millor que altres cultures?
Al participar en el consell de cooperació i també en el de convivència municipal, per unanimitat es va decidir que la coordinadora de la conferència seria una servidora, la qual cosa agraeixo públicament en aquest post, ja que se'm va donar un vot de confiança i recolz.
Des d' aquí vull puntualitzar que la intenció d' aquesta conferència és fer un petit diguem "homenatge"a aquestes persones que han escollit la nostra terra per realitzar el gran canvi en la seva vida. Ja sigui per motius laborals, personals...
En un moment en que la crisis envaeix la televisió i els mitjans de comunicació, sembla que els immigrants, especialment els que estan al nostre país per intentar aconseguir tot allò que és lícit en l'ésser humà: una vida més digna; tenen més problemes que mai per aconseguir un lloc de treball i una mirada de solidaritat.
Per sort, no tothom pensa així, i cada dia trobem persones disposades a ajudar i col.laborar dia a dia aportant el seu granet de sorra per intentar fer més fàcil la vida d' aquestes persones.
A més a més tenim altres col.lectius europeus que no cal descuidar, ja que des de les seves experiències també aporten un enriquiment cultural, amb detalls concrets de la seva manera de pensar, de viure, en definitiva...de sentir.
I aquesta és la nostra idea, que esperem us agradi a tots, tocar els sentiments, aflorar la sensibilitat de totes i cadascuna de les persones que parlarà i que us arribi a tots els que vingueu a escoltar-les.
Us convidem especialment i esperem que sortiu amb una sensació de no haver perdut la tarda , si no, tot al contrari; que aquesta estoneta us ajudi a trencar vells estereotips.

BON CAP DE SETMANA.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Estela, això ho has posat fa poc no? es que la setmana passada no estava, bé el que te volia dir és que vindré a la conferència amb molt de gust. tema interessant. una abraçada ben forta.

garmir ha dit...

Hola Estela:
Gràcies.Edmón.

fernando ha dit...

Es una buena iniciativa. Espero que tenga éxito y difusión. Un abrazo.

Striper ha dit...

Estic d'acord amb el respecte de els derets de les persones, pero aixo no implicar respecta ni fomentar fets culturals o religiosos que no respectin els derets humans.

Què t'anava a dir ha dit...

Una cosa molt interessant.

zel ha dit...

Vinga, ànims que la cosa s'anima, però hi ha feina!

Montse C. ha dit...

jo tinc un compromís aquell dia però si acabo aviat m' hi acostaré perque el tema promet i suposo que amb els immigrants que tu coneixes ja ompliràs sala. jeje.petonets guapa.

Anònim ha dit...

Estela com a regidora hem podries aclarir si els sous dels alcaldes són aquests?

http://confidencialtorroella.blogspot.com/2009/08/nou-alcalde-nous-sous.html

Anònim ha dit...

Per que no:)